Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice

Anual, în luna mai, celebrăm Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice – o sărbătoare, care pune pe piedestalul binemeritat pe cei care îsi dedică viaţa sportului, oamenii care trăiesc fiecare clipă practicând şi promovând sportul, în orice manifestare a acestuia.
Ziua sportivului şi a mişcării olimpice este un prilej în plus de a accentua importanţa sportului în viaţa socială, rolul său în educaţie, promovarea sănătăţii, protejarea mediului înconjurător, educaţia tinerei generaţii în spiritul valorilor sportive care definesc calităţile unui cetăţean activ.
Cu acest prilej, adresăm sincere felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor acestora, comunității sportive din mun. Bălți, care prin activitatea asiduă permanentă, promovează cu mult devotament şi dedicaţie valorile sportive în municipiul nostru. Sportul are puterea de a aduna, de a schimba și de a încuraja, de aceea venim cu îndemnul să faceți sport, iar valorile Mișcării Olimpice, precum excelența, respectul, prietenia şi diversitatea să vă însoţească mereu.
Va doresc tuturor sănătate, perseverentă, curaj şi cât mai multe victorii!

Șef adjunct DÎTS        Olga Iurcenco

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice                                                          Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top