#Vară fierbinte la CRAT #Acțiuni în Parcul Central

#Vară fierbinte la CRAT

#Acțiuni în Parcul Central

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți vine în vara 2021 cu o serie de activități la aer liber pentru tinerii municipiului.

Activitățile vin să răspundă la necesitatea tinerilor de a fi implicați în activități de socializare și petrecere a timpului liber creativ și util în timp de vacanță.

Echipa CRAT și voluntarii sunt săptămânal în parcul central cu program de activități dedicate tinerilor. În fiecare zi de joi în intervalul de timp 15:00 – 17:00, toți doritorii sunt invitați să se alăture la programa de activități:

  1. Jocuri de sociatate – Mafia/Dixit/Uno/Twister;
  2. Muzică;
  3. Cort informativ ”Serviciile centrului de tineret CRAT”;

Serviciile de tineret din cadrul CRAT sunt livrate beneficiarilor în cadrul pereților instituției anul împrejur. Pe timp estival, Centrul CRAT/Anticafeneaua din Bălți lasă pereții centrului pentru a se deplasa cu livrarea serviciilor de tineret la aer liber, pe iarbă verde și la umbra copacilor seculari în centrul municipiului. Anume acolo, echipa vă așteaptă săptămânal pentru a vă încadra în activitățile planificate, a menționat directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

Ne dorim să fim mai aproape de fiecare tânăr, și dezvoltăm în continuarie tehnici creative și interesante de lucru cu tinerii. Sunt voluntar la CRAT și ceea ce fac mă face să fiu mândru de mine și orașul meu, a menționat voluntarul CRAT_ Alex.

Urmăriți agenda activităţilor pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top