Un donator salvează trei vieţi

În perioada 01-07.10.2018, Săptămâna Naţională a Voluntariatului, tinerii de la Centrul Municipal pentru Minori şi Tineret Contemporanul s-au implicat în multe și diverse activităţi de voluntariat. Deschiderea acestei săptămâni a fost cu „Donare de sânge” la Centrul Regional de Transfuzie a Sângelui, mun. Bălţi. Scopul echipei noastre a fost salvarea mai multor vieţi omeneşti. Un donator salvează  trei vieţi.

Marţi, 02.10.18, beneficiarii CMMT „Contemporanul” au pregătit câteva numere pentru peroanele în etate de la  Clubul „Vârsta de aur”, activitate care s-a desfăşurat în incita Bibliotecii de la Palatul de Cultură Central. Tot în această zi a fost organizat un Flash Mobb ” O felicitare pentru bunica”,  pentru bunicuțele care stau la Piaţa improvizată de la oprirea Dacia, regiunea Bam. Au primit felicitări confecţionate de beneficiarii CMMT ”Contemporanul”, alături de urările de bine şi sănătate.

Miercuri, 03.10.18, Voluntarii de la CMMT „Contemporanul” au desfăşurat o sesiune de informare pentru elevii de la Colegiul de Industrie Uşoară, cu genericul: „Fii voluntar –nu vei regreta!” Au fost instruiţi 26 de tineri din grupa Securitate şi Sănătate în Muncă, anul I de studiu. O sesiune de informare s-a mai desfăşurat şi cu elevii Şcolii Profesionale nr.1 ( în incinta căminului studenţesc), pe data de 04.10.2018.  Au fost informaţi 48 de elevi.

O activitate deosebită a fost „Vârsta de aur”, o întâlnire cu pedagogii – bunei de la Colegiul de Industrie Uşoară. Activitatea a fost dedicată  şi Zilei Naţionale a Persoanelor în Etate. A fost o discuţie de la egal la egal. Fiecare participant, la o ceaşcă de ceai/cafea şi-a împărtăşit cele mai frumoase amintiri. Le mulţumim frumos Instituţiei gazdă pentru colaborare şi primire caldă. O astfel de întâlnire a fost organizată și în incinta CMMT „Contemporanul”, de Ziua Lucrătorului din Învăţământ”, 05 octombrie. Tinerii   au organizat și desfășurat o întâlnire de suflet cu pedagogii care au dăscălit cele mai multe generaţii,  au primit cele mai sincere şi calde felicitări, apoi şi-au împărtăşit  cele mai frumoase amintiri unul altuia.  Le aducem mulţumiri din tot sufletul pentru clipele petrecute împreună.

Miercuri, 03.10.18, Voluntarii de la CMMT „Contemporanul” Au desfăşurat o sesiune de informare pentru elevii de la Colegiul de Industrie Uşoară, cu genericul: „Fii voluntar –nu vei regreta!” Au fost intruiţi 26 de tineri din grupa Securitate şi Sănătate în Muncă, anul I de studiu. O sesiune de informare s- a mai desfăşurat şi cu elevii Şcolii Profesionale nr.1 ( în incinta căminului studenţesc). Au fost informaţi 48 de elevi.

Săptămâna Naţională  a Voluntariatului a fost încheiată cu o acțiune de salubrizare în regiunea Dacia, mun. Bălți.

Tinerii de la CMMT ”Contemporanul” vă îndeamnă:

FIȚI VOLUNTARI- NU VEȚI REGRETA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top