#Tinerii CRAT implicați în animarea timpului în Troleul Magic dintre ani 2019-2020

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, s-a implicat într-o acțiune de animare a timpului liber_Troleul Magic, dăruind feeria de Sărbători și multă voie bună copilașilor și părinților, în perioada dintre ani 2019-2020.

Timp de 2 săptămâni voluntarii și Echipa  CRAT au însoțit cu drag în călătoria magică toți doritorii. Împreună cu călătorii din Troleu, animatorii au cântat caraoke, au dansat, au spus poezii și urări de bine, colinde și urături, au primit cadouri și s-au implicat în diverse provocări oferite de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, au făcut fotografii și s-au veselit.

Echipa CRAT și Voluntarii, timp de 7 zile au însoțit 26 de curse în Troleul Magic și cca 1040 de călători – copii și părinți. Fiecare cursă a fost pentru noi o mică sărbătoare, și o provocare de a răspunde la așteptările călătorilor, de a le crea atmosferă de sărbătoare și voie bună, dar noi am reușit- a menționat voluntarul CRAT_Adrian Romanciuc.

A fost o călătorie superbă și o adevărată aventură prin lumea magică a Sărbătorilor de Iarnă, un mare-mare mulțumesc tinerilor  care sau implicat, lui Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, care au fost extraordinari, a menționat un părinte din Troleul Magic.

Cu mulțumiri și un sincer ”La mulți ani!” venim pentru toți bălțenii, și oaspeții orașului. Suntem mândri de voluntarii Centrului, care s-au isprăvit de minune cu această provocare, și cu Echipa  CRAT, care s-a dedicat pentru mentorat și coordonarea activității, a menționat directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top