Studenții USARB la #Anticafeneaua din Bălți

În data de 27 septembrie  #Anticafeneaua din Bălți a găzduit un grup de studenți anul III, Specialitatea Psihologie, USARB cu coordonarea dnului Vasile Garbuz  asistent universitar, Catedra de psihologie din cadrul Facultății Științe ale Educației, Psihologie și Arte USARB. Timp de 2 ore, în spațiul de socializare și dezvoltare personală au fost depănate zeci de gînduri și idei, prezentate proiecte și rezultate dar și transferate experiențe profesionale în dezvoltarea unui spațiu pentru tineri.

Anticafeneaua a trezit interes sporit pentru diferite grupuri de vârstă, astfel și tinerii studenți s-au regăsit în cadrul Centrului CRAT. Modalitatea de organizare a serviciilor și a spațiilor, conform necesităților beneficiarilor , la direct impresionează. Studenții s-au familiarizat cu serviciile instituției vizitate și au fost invitați să facă parte din marea familie a centrului. Aceștia, au avut drept scop participarea la o discuție liberă cu coordonatorul instituției, și de a descrie profilul managerului, activitate practică din cadrul cursului studiat,  a menționat dnului Vasile Garbuz  asistent universitar, Catedra de psihologie din cadrul Facultății Științe ale Educației, Psihologie și Arte USARB.

Implicarea tinerilor în diferite domenii de activitate a Anticafenelei și discuția liberă cu studenții, mi-a conturat încrederea în faptul că serviciile prestate și munca care o realizăm este importantă și se regăsește în inimile lor. Susțin întrunirile de la egal la egal cu scop de transmitere a experienței. Este plauzibil faptul și intenția domnului profesor de a inspira tinerii prin exemple reale a tiparelor de om, profilurile de manager și rezultatul aplicării acestora în practică. Suntem mereu deschiși pentru schimb de experiență, discuții și dezbateri tematice care ar contura evoluția serviciilor prestate de Centrul CRAT dar și ar dezvolta competențele tinerilor, viitorilor profesioniști în îmbrățișarea unei profesii, a menționat directorul interimar CRAT_ Mihalcean Nonna.

Pentru mai multe detalii accesați:

https://www.facebook.com/anticafeneabalti/notifications/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top