Ședința de constituire a Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți

În scopul creșterii nivelului de implicare a tinerilor și formării unui mediu în care aceștia vor putea să-și exprime părerea și să dialogheze între ei, dar și să comunice cu factorii de decizie,  în data de 14.06.2022,  în incinta primărie mun. Bălți, Secția tineret, sport și relații cu publicul din cadrul Direcției Învățământ, Tineret și Sport a organizat Ședința de constituire a Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți.

În cadrul acestui eveniment, Comisia Electorală  a prezentat raportul de activitate și ca urmare au fost validate mandatele. Ulterior, tinerii au ales președintele și secretarul Ședinței de constituire a Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți.

Tineri consilieri au analizat și aprobat regulamentul privind organizarea și funcționarea  Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți, au ales prin vot direct trei reprezentanți care vor fi delegați în cadrul conferinței Naționale și au punctat primele obiective ce urmează a fi realizate în comun.

În perioada următoare, urmează lansarea procesului de elaborare a planului de activitate al Consiliului Municipal al Tinerilor din municipiul Bălți  și activități de cunoaștere pentru consolidarea echipei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top