#Schimb de experiență cu tinerii din Chișcăreni

La 8 octombrie 2019, Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret ,,CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, a găzduit un grup de 15 tineri  reprezentanți ai Centrului de Creație Chișcăreni. Tinerii au fost ghidați de coordonatorul dna Mereuța Natalia și voluntara de la Corpul Păcii.

În cadrul schimbului de experiență, tinerii din Chișcăreni au făcut cunoștință cu voluntarii CRAT, au fost prezentate cele mai reușite inițiative a Centrului și cum colaborarea cu voluntara Maddie, a ajutat Centrul să atingă succesele pe care le are la moment.

Participanților li sa oferit inițial o pauză de cafea, după care a urmat un exercițiu de cunoaștere și prezentarea celor mai ok  inițiative. Coordonarea evenimentului a revenit voluntarei Corpului Păcii Maddie  și directoarei interimare CRAT_Mihalcean Nonna. Tinerii din Chișcăreni, la rândul său au prezentat proiectele implimentate de ei. Pentru a dezmorți grupul sa desfășurat un energizant propus de gazdă. La final de eveniment au fost proiectate două spoturi video cu prezentarea Școlilor de vară organizate de CRAT/Anticafenea.

Despărțirea a fost una călduroasă cu invitații reciproce de vizită, și cu stabilirea contactelor între tinerii din municipiu și Chișcăreni. Scopul evenimentului a fost schimb de bune practici și socializarea tinerilor, pentru care optăm cu toată echipa în planificarea tuturor activităților, a menționat coordonatoarea departamentului ”Dezvoltare personală” CRAT_Irina Aliona Ceban.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top