Săptămâna Tineretului -2018

Tinerii de astăzi reprezintă o soluție viabilă problemelor țării și ale vieții în general. Ei sunt un adevărat model de evoluție comunitară, aspiranți ai idealurilor și perfecțiunii, a căror acțiuni se abordează prin prisma dreptății.

În acest context, dezvoltarea sectorului de tineret este o prioritate a statului și a Administrației Publice Locale prin adoptarea şi implementarea de politici efective ce vizează toate categoriile de tineri.

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 552 din 07.10.1996, în a doua duminică a lunii noiembrie este marcată ”Ziua Națională a Tineretului”.

Primăria municipiului Bălți anunță în perioada 11-18 noiembrie 2018  desfășurarea ”Săptămânii Tineretului – 2018”. În scopul  sporii participării  tinerilor în procesul de luare a deciziilor la nivel local, precum și creșterii interesului tinerilor față de viața publică, evenimentul  va fi realizat în cooperare inter-sectorială cu alte structuri, servicii și asociații obștești active  la nivel  local.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi organizată  la 13 noiembrie 2018 în incinta Centrului  de Cultură și Tineret din mun. Bălți, orele 14:30.

Direcția Învățământ, Tineret și Sport  invită  colectivele artistice din cadrul USARB, instituțiilor vocațional-tehnice, colegiilor, instituțiilor de învățământ preuniversitar  din municipiul Bălți pentru participare  în cadrul concertului festiv.

Ofertele de participare la concertul festiv pot fi depuse până la 02 noiembrie 2018, bir. 425, conform anexei 1.

De asemenea, la 13 noiembrie 2018, în holul Centrului de Cultură și Tineret din  mun. Bălți va fi organizat Târgul serviciilor de tineret și orientare profesională. Invităm pentru participare la Târg organizațiile obștești și centrele de tineret din mun. Bălți, USARB, instituțiile vocațional-tehnice, colegiile și instituțiile preuniversitare.

Ofertele de participare la Târg pot fi depuse  până la  02 noiembrie 2018, bir. 425, conform anexei 2.

Comitetul organizatoric al Direcției Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți

Informații suplimentare la nr.  de telefon 0231 2 13 40

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top