Premiul Municipal la distincțiile #Cel mai reușit spot video realizat de tineri, Cea mai reușită inițiativă implimentată de un grup de tineri _Centrul de Tineret Bălți ”CRAT”2019#

Premiul Municipal la distincțiile #Cel mai reușit spot video realizat de tineri, Cea mai reușită inițiativă implimentată de un grup de tineri _Centrul de Tineret Bălți ”CRAT”2019#

Noiembrie 2019 a marcat activitatea din ultimii 4 ani a Centrului CRAT prin recunoașterea la nivel municipal și național a rezultatelor și performanțelor atinse de echipă, tineri și instituție în domeniul dezvoltării și implimentării serviciilor de tineret.

La Gala Bunelor Practici în domeniul Tineret, noiembrie 2019, CRAT din cadrul DÎTS mun Bălți a ridicat 11 diplome, la 5 categorii, printre care Diploma la distincția _Cel mai activ Centru de Tineret. Este rezultatul unor mari eforturi și la mult suflet depus de o întreagă echipă, dar totodată, și recunoaștere la nivel municipal pentru implimentarea obiectivelor din Strategia de Tineret. Centrul CRAT, participă anual la această categorie cu dosar, și anual ridică câte o diplomă de merit, pentru care suntem recunoscători de susținere și spunem mulțumesc tinerilor, partenerilor, colegilor și primăriei municipiului Bălți, menționează Dir.inter. CRAT_Mihalcean Nonna.

Tinerii care s-au implicat pe parcursul anului în dezvoltarea propriilor idei, sau au participat la activitățile promovate de Centrul CRAT, au fost încurajați să depună dosare, pentru care s-au ales cu diplome.

Pentru implicare și efortul depus, au fost premiate la categoria _Cea mai bună inițiativă de tineret implimentată, voluntarii CRAT Diana Garbuz/ Bleandură Gabriela/ Anastasia Cervatiuc/Elena Gaina ș.a.

La categoria _Cel mai reușit spot video realizat de tineri, a fost premiat cu primul loc, tânărul Sidorov Maxim, voluntar și activist în cadrul Centrului.

Suntem mândri de tinerii care au reușit să se afirme în acest an, și vom munci pentru a atinge rezultate frumoase în următorii ani, cu siguranță nu ne vom oprim aici, au menționat coordonatorii de departamente CRAT_ Irina-Aliona Ceban/Chilat Gabriel/Jitaru Cristina/Pascal Inga.

https://www.youtube.com/watch?v=BB7GcrsiV3M&fbclid=IwAR3HIrOgq1ok67jJKA-NcZmSKW7692BQzLuptoGsdm0dmfxkF0rsdAggPOo

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top