Normarea eficientă a temelor pentru acasă la Istoria românilor și universală – premisă definitorie în asigurarea calității procesului de predare-învățare-evaluare

Ziua de 28 noiembrie, 2018 pentru CMM a profesorilor de istorie a fost plină de vervă, de discuții și impresii. Seminarul municipal la Istoria românilor și universală, găzduit de LT”G. Coșduc”, a inclus o serie de activități care au oferit participanților oportunitatea de a valorifica interconexiuni între retrospectiva și perspectiva istoriei ca știință și disciplină școlară.

Seminarul a avut ca generic tema de studiere la clasă, propusă de MECC în Recomandările metodologice 2018-2019, ”Normarea eficientă a temelor pentru acasă la Istoria românilor și universală – premisă definitorie în asigurarea calității procesului de predare-învățare-evaluare”.

Exponatele și personajele istorice de epocă, au întâmpinat oaspeții, agenda completându-se prin alte varii activități: atelier metodico-practic, două ore publice (treapta gimnazială și liceală) și o activitate extracurriculară ”Testament către urmași”. Demnitatea și verticalitatea, responsabilitatea și afecțiunea, demonstrată de cadrele didactice și elevii instituției au fost un îndemn pentru toate generațiile de a păstra și a valoriza, cu sfințenie, moștenirea strămoșescă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top