Mesajul DÎTS

DRAGI ELEVI, PĂRINȚI ȘI PROFESORI!

Suntem la sfârșitul unui an școlar cu totul deosebit. E, poate, cel mai bogat în provocări pentru fiecare dintre actanții procesului educațional, dar, în același timp, e și unul memorabil – exact prin faptul că, acceptând provocările, am știut să le facem față, să ne autodepășim și, astfel, să devenim mai buni, mai siguri, mai  perseverenți.

Roadele acestui efort se vor vedea în timp, dar acum țin să-mi exprim înalta apreciere cadrelor didactice – pentru profesionalism și abnegație, elevilor – pentru responsabilitate și implicare, părinților – pentru înțelegere și susținere. Am demonstrat o dată în plus că, acționând împreună, putem asigura un proces educațional calitativ și relevant.

Astăzi, când în fiecare școală răsună clinchetul de rămas bun al clopoțelului, ne încearcă emoții profunde: e și nostalgia timpului trecut, și bucuria noilor descoperiri…

În acest context, le urez abslovenților încredere în forțele proprii și aspirații înalte. Să meargă cu temeritate pe drumul ales, căci ceea ce au învățat în școală și în familie constituie, cu siguranță, un fundament durabil pentru viitorul pe care și-l doresc.

Iar pentru ceilalți, vacanța mare să fie prilej de descoperiri memorabile, de întâlniri edificatoare, de momente revigorante! Sănătate multă tuturor!

Cu respect,

Olga Iurcenco,

Şef adjunct DÎTS

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top