#marca# CRAT de Halloween 2017

La 31 octombrie 2017, conform tradiției, marea familie a voluntarilor Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, și-au dat întîlnire în spațiul de socializare culturală și dezvoltare personală_Anticafeneaua din Bălți_ pentru a sărbători cel mai tare eveniment al anului în stil de groază _ Halloween 2017. Tinerii au venit cu o abordare individuală și unică, creativă și originală.

Muzică de groază, lumînări aprinse, istorioare înfiorătoare, eroi din cele mai neașteptate tărîmuri, chitară, dansuri și dulciuri, toate acestea și multe altele au fost prezente la CRAT în seara dedicată spiritilor rele. Organizăm și susținem implicarea tinerilor noștri în diverse activități, Halloween este una dintre ele, adorată de beneficiarii noștri și mult așteptată în fiecare an, a menționat Directorul interimar CRAT _Mihalcean Nonna.

Mai bine de 25 tineri voluntari a Centrului împreună cu lucrătorii de tineret CRAT, au sărbătorit în cadrul Centrului evenimentul, fiecare contribuind cu o mască unică și creativă. Am avut parte de emoții tari și furnici pe piele. Planificăm să facem o frumoasă tradiție anuală, de a ne întîlni în această seară la centru, pentru a marca sărbătoarea spiritelor rele, a menționat coordonatorul departamentului Voluntariat din cadrul CRAT _ Inga Pascal.

Urmăriți agenda CRAT/Anticafenelei pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top