#La CRAT, Concurs municipal în oratorie ,,Ștefan cel Mare și Sfînt,,

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, a organizat Concursul municipal în oratorie cu titlul ,,Ștefan cel Mare și Sfînt,, dedicat anului 2018_anul ,,Ștefan cel Mare și Sfînt,, în R.Moldova.

Concursul s-a desfășurat în cadrul DebateClub al Anticafenelei din Bălți_DAB_  coordonator de club Inga Pascal_specialist CRAT. La eveniment au prticipat tineri cu vîrsta cuprinsă între 13 și 25 de ani. Concursul s-a desfășurat în 2 limbi, iar participanții au fost jurizați și certificați pentru implicare și suflet.

Tinerii au abordat diferite laturi din viața personală, activitatea de politician și conducător al țării, diplomat și om familial_ Marele voievod_Ștefan cel Mare și Sfînt, a menționat coordonatorul de voluntari CRAT și a Clubului DAB_ Inga Pascal.

Concursul a avut drept scop dezvoltarea abilităților de oratorie, prezentarea argumentativă a propriilor idei și formularea unui discurs tematic. Astfel, ținem să implicăm tinerii în activități de dezvoltare personală, dar și să creștem cetățeni activi și implicați în comunitate, a menționat Directorul Interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

Sunt participantă activă a Clubului DAB, membru dezbateri și mă bucur de faptul că îmi petrec timpul util și frumos în compania semenilor mei, ce au aceleași interese. Sunt mîndră de faptul că am avut posibilitatea să mă implic și în cadrul concursului de oratorie, a menționat voluntara CRAT și membra Clubului DAB_ Sanduleac Alla.

Urmăriți agenda activităţilor pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top