#În premieră_I Joacă Quiz la Anti

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, provoacă tinerii să participe la o serie de jocuri online_Quiz tematic_, cu scop de antrenare intelectuală și dezvoltarea abilităților IT. Astfel, primul spațiu de socializare și dezvoltare personală Anticafeneaua din Bălți/CRAT și AO CIDP Anima, vin să propună tinerilor să se implice pe timp de vară într-o cursă intelectuală, pentru care sunt nominalizate cadouri și surprize garantate de la organizatori și parteneri.

Primele două locuri, din fiecare joacă organizată, vor fi nominalizate cu cadouri și surprize garantate din partea organizatorilor și a partenerilor acțiunii. Pe întreaga perioadă a marii vacanțe, vor fi organizate câte două jocuri pe lună, acestea exploarând teme diferite. Pentru lansarea cursei intelectuale, echipa de organizare vă propune descoperirea temei ”Copilăria!”. Sperăm ca această cursă a Jocului online intelectual _Quiz tematic să vină pe plac admiratorilor Anticafenelei, și să-și aibă continuitate și în toamna anului 2020.

La această inițiativă, pot participa toți tinerii, cu înregistrare prealabilă, prin menționarea în comentariu a cuvântului ”Particip”, la anunțul de joacă, pe care îl pot găsi pe rețelele de socializare ale Anticafenelei – https://www.facebook.com/anticafeneabalti/ , cu cel puțin 2 zile înainte de joacă. Pentru aceasta, recomandăm să urmăriți pagina Anticafenelei, și să vă implicați activ în toată gama largă de activități și oportunități oferite de această platformă, a menționat coordonatorul departamentului ”Animarea timpului liber”_Chilat Gabriel.

Cu drag, venim cu o ofertă largă de activități de dezvoltare și relaxare pe platformele online disponibile, în așa fel încât să fim mereu alături de fiecare tânăr, a menționat directorul interimar CRAT-Mihalcean Nonna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top