În premieră la CRAT # Concurs la tenis de masă

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS, municipiul Bălți, la data de 8 iunie 2018 a desfășurat o competiție la tenis de masă pentru amatori, care a fost promovat în cadrul proiectului Sala de sport „Arena” implementat de AO Anima în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT în cadrul programului „Abilitatea civică a tinerilor din regiunea de Nord” – AO Certitudine.

Tenisul de masă este o metodă minunată de dezvoltare personală a tinerilor sporind concentrarea, stimulând funcționarea creierului, dezvoltând gândirea strategică, antrenând coordonarea și deasemenea fiind un bun mijloc de socializare. Susținem astfel de inițiative, promovăm modul sănătos de viață și implicarea tinerilor în activități de dezvoltare și educare nonformală. Suntem mândri să organizăm și să găzduim astfel de activități, a menționat Directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

La activitate au fost prezenți peste 20 tineri din municipiu, amatori care  îndrăgesc acest sport și nu ezită să-l practice de cîte ori au posibilitate. Evenimentul a avut loc în cadrul spațiului de socializare și dezvoltare personală _Anticafeneaua din Bălți_ surprinzător fiind faptul că pe lângă tineri am avut și participanți de vârsta a treia, care au dat dovadă de abilități avansate și tactici profesioniste. Pe final, echipa CRAT a premiat cu diplome și surprize participanții. Atmosfera prietenoasă în care a avut loc competiția i-au motivat pe tineri să se încadreze  ulterior și în alte activități desfășurate în cadrul Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT, a menționat coordonatorul departamentului ,,Dezvoltare personală,, CRAT_ Irina-Aliona Ceban.

Colaborarea cu AO Anima, care este partenerul nostru de încredere, ne-a oferit posibilitatea să găzduim acest concurs, și chiar mai mult, să avem la dispoziția noastră masa de tenis și complexul sportiv din sala de antrenament pentru voluntari și beneficiarii centrului pentru un timp nelimitat. Toate acestea datorită implicării active a tinerilor AO Anima și CRAT în miniproiecte comunitare, organizarea campaniilor de colectare de fonduri și programe de susținere oferite de AO Certitudine, pentru care suntem recunoscători, a menționat coordonatorul departamentului Informațional_CRAT_ Chilat Gabriel.

A fost o experiență deosebită și chiar îi încurajez pe toți doritorii de a crește, a se dezvolta personal și a-și dezvolta capacitățile să participe la activitățile organizate de CRAT, a menționat participantul la concurs Valeriu Grama.

Urmăriți evenimentele pe https://www.facebook.com/groups/centretineretbalti/

Urmăriți agenda activităţilor pe https://www.facebook.com/anticafeneabalti/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top