În atenţia candidaţilor la examenul de bacalaureat, sesiunea 2019 şi a tuturor factorilor interesaţi!

Direcţia Învăţământ, Tineret şi Sport mun. Bălţi Vă informează că înscrierea candidaţilor la examenul de bacalaureat se face la secretariatul instituţiei în care îşi face studiile candidatul în perioada 10 ianuarie – 15 februarie 2019.

Persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea examenului de bacalaureat în regim de externat depun o cerere la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova, conform Anexei nr. 13 la regulamentul de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de Bacaluareat, în perioada 10 ianuarie – 15 februarie.  La cerere se anexează copia actului de studii sau situaţia şcolară pentru clasele X-XII, confirmare de la instituţia care a eliberat acest document de studii şi copia buletinului de identitate.

Doritorii de a depunde cererea pentru susţinerea examenului de Bacalaureat în regim externat  ( Anexa nr. 13 la regulament cu actele necesare ataşate) la Direcţia Învăţământ, Tineret şi Sport mun. Bălţi (bir. 423/422) o pot realiza în perioada 10 ianuarie – 10 februarie 2019.

SUCCESE TUTUROR!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top