Direcția Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți anunță concursul ”TOP 10” sportivi, antrenori și echipe de performanță.

Direcția Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți anunță concursul ”TOP 10” sportivi, antrenori și echipe de performanță.

Acest concurs  este organizat anual  de către Direcția Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți. Concursul constă în determinarea a 10 sportivi de performanță ai anului, 10  antrenori de performanță și 3  echipe de performanță la diferite ramuri de joc a mun. Bălți  în conformitate cu rezultatele obținute în cadrul competițiilor de nivel internațional și republican pe parcursul anului 2018.

Participanți ai concursului pot fi sportivii școlilor sportive și municipiu, ai cluburilor și organizațiilor de profil sportiv.

Determinarea câștigătorilor se realizează în conformitate cu Regulamentul cu privire la determinarea și aprobarea celor zece sportivi de performanță, antrenorilor-instructori și echipelor la diferite ramuri de joc pentru rezultatele anului sportiv, aprobat prin ordinul DÎTS mun. Bălți nr. 06 din 09.01.2019.

Dosarele participanților pot fi depuse în bir. 425 (Secția Tineret și Sport) până la data de 15 februarie 2019.

Положения о спортивных школах 2019

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top