#CRAT la Ziua orașului Bălți

La 22 mai 2019, tinerii Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret ,,CRAT,, din cadrul DÎTS municipiul Bălți, s-au implicat activ, cu suflet și foarte creativ în organizarea activităților distractive pentru locuitorii și oaspeții orașului.

În ziua aceasta specială pentru orașul nostru, am propus un set de activități, implicând specialiștii centrului și voluntarii în desfășurarea acțiunilor educativ-distractive în Parcul pentru copii ,,Andrieș,, a menționat directorul interimar CRAT, Mihalcean Nonna.

Programul a conținut animarea timpului liber și fotografii cu eroii din povești – Scufița Roșie, Piratul și Clownul vesel. Aceștea au oferit o îmbrățișare tuturor doritorilor și au pozat cu picii. Tinerii deghizați, s-au implicat în organizarea starturilor vesele din parcul Andrieș, implicând micuți dornici de a participa. În același timp am desfășurat Campania info referitor la serviciile Centrului CRAT, unde voluntarii au oferit părinților și tinerilor fluturași informativi. Paralel, în alt colț al parcului, voluntarii CRAT au oferit serviciul de desen pe față, și baloane colorate celor mai mici vizitatori. Cu coordonarea specialiștilor CRAT și implicarea membrilor Clubului de dans MicDrop din Centru, a fost desfășurată activitatea de flech mob, în zona havuzului din parc, unde cu drag s-au alăturat iubitorii de dans și muzică.

Cu multă dragoste și suflet, marea echipă CRAT – împreună cu 15 tineri voluntari, au depus maxim efort în organizarea zilei de sărbătoare oaspeților și locuitorilor orașului, o facem anual și de fiecare dată citim mulțumire și satisfacție în ochii beneficiarilor noștri, coordonatorul departamentului ,,Modul sănătos de viață,, CRAT, Chilat Gabriel.

Am lucrat mai mult timp la pregătirea personajelor și am schițat costumele acestora, astfel ca în această zi totul să fie bine, voluntarii să se simtă împliniți iar copilașii fericiți de la lumea poveștilor, pe care am ținut mult să o creem, a menționat coordonatorul departamentului Creație CRAT_Cristina Jitaru.

Sunt voluntară de cca 3 ani la CRAT, astăzi am fost alături cu echipa pentru a dărui un zîmbet copiilor și a crea dispoziție de sărbătoare. Cu drag și binevoință am participat la sesiunea de poze și la activitatea de a desena pe față, a menționat voluntara CRAT_Bleandură Gabriela.

Implicarea tinerilor în organizarea și desfășurarea activităților pentru tineri, este una dintre prioritățile centrului, pentru care lucrează întreaga echipă 24/24.

#CRAT la Ziua orașului Bălți#CRAT la Ziua orașului Bălți#CRAT la Ziua orașului Bălți#CRAT la Ziua orașului Bălți

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top