#Concurs de fotografie la CRAT

În ajun de Sărbători!

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT din cadrul DÎTS municipiul Bălți, lansează Concursul de fotografie cu tematica ”Colțișorul meu de Crăciun”.

În ajun de sărbători îngerii ne zâmbesc, și clinchete de clopoței crează ambianță creativă pentru a fi ALTFel!

Primul spațiu de socializare și dezvoltare personală Anticafeneaua din Bălți/ CRAT Bălți anunță start Concurs de fotografii online.

În perioada 15- 25 decembrie 2020, vor fi aplicate la Concurs lucrările tematice. Aplicarea este în format electronic pe adresa de e-mail crat.balti@gmail.com / cu indicarea titlului lucrării/ titularului lucrării/și lucrarea va conține obligator elemente din sărbătorile de iarnă. Fiecare aplicant poate veni cu o fotografie la Concurs.

Poate aplica orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 12 și 35 ani.

IMPORTANT! În perioada 25 – 29 decembrie 2020 ora 24, se va desfășura votul online, pe pagina Anticafenelei!

Primii 3 concurenți, care vor lua cel mai mare număr de lik-uri pe pagina Anticafenelei, vor fi decernați din partea organizatorilor cu premii (agendă anul 2021/2  căni personalizate).

În fiecare an am venit cu diverse inițiative de implicare a tinerilor, prin care ne-am dorit să stimulăm implicarea lor, creativitatea și buna dispoziție în ajun de sărbători. Anul 2020 fiind unul mai special, ne-am propus să provocăm tinerii pentru a se implicare pe online, păstrând spiritul de activism și sărbătoare, a menționat lucrătorul de tineret CRAT_Irina-Aliona Ceban.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top