#Care sunt Câștigătorii_Concursului de fotografie la CRAT ”Cireșarul!”

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret „CRAT” din cadrul DÎTS municipiul Bălți, a venit la început de luna iunie cu o provocare creativă pentru toți tinerii. A fost lansat un Concurs de fotografie cu titlul ”Cireșarul!”.

Concursul a înglobat câteva reguli de participare, printre care s-au enumera:

  1. Descoperirea simbolului lunii Iunie;
  2. Realizarea unei fotografii cu acest simbol al lunii, și
  3. Atașarea fotografiei respective însoțită de un mesaj pe rețelele de socializare ale Anticafenelei.

În decurs de 2 săptămâni, tinerii au fost provocați și ghidați să participe la concurs,  de mai multe tutoriale video plasate pe rețelele de socializare ale Anticafenelei, pregătite de echipa CRAT. Astfel, după încheierea acestuia, au fost desemnați câștigătorii cursei. Am desemnat, 3 câștigătoare, care au fost premiate din partea CRAT cu două jucării de pluș și o cană. Eroina tutorialelor ”Șoricica MIMI” a plecat la 2 câștigătoare a Concursului, pentru lucrări frumoase și ingenioase. Pe parcursul verii, vom continua să venim cu provocări și surprize pentru admiratorii Anticafenelei, a menționat Directorul inter. CRAT_Mihalcean Nonna.

”Pentru mine, luna iunie se asociază cu fructe, ca fiind vitaminele sufletului, care într-o anumită măsură mă energizează și aduc buna dispoziție. Datorită unui mix de fructe și a unui film înteresant, zilele devin pline de culoare și energie!” a menționat Daniela, câștigătoarea concursului, care a îndemnat tinerii să participe și să  câștige.

Precum curcubeul are culori specifice, florile au miros îmbătător, cireșele sunt dulci, astfel, și fiecare vară are farmecul ei!!! Savurați din plin!”, a îndemnat Alina, una din câștigătoarele cursei.

Начало формы

Конец формы

”Am rămas frumos uimită  de faptul că am fost desemnată câștigătoare! Îndemn toți tinerii_fiți activi, participați și implicațivă! Șoricica MIMI va deveni o mascotă pentru mine, ca simbol al perseverenței și speranței!”, a menționat câștigătoarea concursului_Mădălina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top