Atelierul metodico-practic destinat logopezilor din sistemul educațional din mun.Bălți, cu genericul: „Asistența logopedică a copiilor/elevilor la distanță”

05.05.20, Serviciul de Asistență Psihopedagogică a organizat și desfășurat atelierul metodico-practic destinat logopezilor din sistemul educațional din mun.Bălți, cu genericul: „Asistența logopedică a copiilor/elevilor la distanță”, moderat de Svetlana Bîbîlici, psihopedagog SAP și Ludmila Oboroc, logoped SAP, asistați tehnic de Tatiana Ghirișan și Carolina Ciobu.
Atelierul și-a dat startul prin cuvântul de salut, mesajul de susținere și încurajare de către dna Dana Lichii, șef SAP, care a accentuat înca o dată că prin consilidarea eforturilor noastre comune vom reuși cu toții să trecem peste această perioadă de incertitudine globală cu bine, cu acumularea de noi experiențe, oportunități de muncă.
Astfel, în cadrul atelierului specialiștii au fost familiarizați cu specificul asistenței logopedice a copiilor/elevilor la distanță, care sunt obiectivele, principiile activităților de recuperare logopedică la distanță. Totodată specialiștii au cunoscut cerințele care trebuie a fi respectate în activitatea de recuperare logopedică la distanță.
Se spune că sursă cunoașterii este experiența.
Cunoaștem, ne dezvoltăm, ne motivăm, experimentăm, ne adaptăm, ținem cont de posibilitățile familiei și acționăm în interesul superior al copilului.
Aducem mulțumiri Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică, dnei Marina Guțu pentru promtitudinea și receptivitatea la nevoile noastre.
Vă mulțumim, stimați colegi, logopezi!
Împreună reușim!
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top