Atelierul de lucru municipal cu genericul ” Tehnologii Informaționale în Educație:Tendințe și perspective”

În data de 28 martie 2019 în incinta L.T. ”B.P. Hasdeu” s-a desfășurat atelierul de lucru pentru profesorii de limbă  engleză, din instituțiile de învățământ general și liceal  cu genericul ,,Tehnologii Informaționale în Educație:Tendințe și perspective” . Activitatea s-a desfășurat în conformitate cu Planul managerial al DÎTS pentru anul  de studii 2018-2019.

În cadrul activității participanții au învățat:

  • să optimizeze procesul educațional la limba engleză, prin aplicarea TIC în predarea- învățarea centrată pe elev;
  • să aplice eficient metode și tehnici prin intermediul TIC la lecțiile de limba engleză;
  • să identifice noi srategii de formare a abilitatilor de scriere utilizând TIC;
  • să formeze o atitudine pozitivă referitor la utilizarea TI C în cadrul orelor de limba engleză.

Moderatorii atelierului de lucru au fost dna Alina Chiriliuc, Angela Mitrofan,  Alexandra Guțu, Ana Ciobanu, Stella Tomacel  – profesori de limbă engleză în L.T,,B.P.Hasdeu”.

Desfășurarea acestui atelier a oferit cadrelor didactice participante, oportunitatea de a coopera și colabora eficient și relevant, de a se implica în diverse activități creative prin utilizarea TIC. Cadrele didactice  au exersat deasemenea diverse  modalități de aplicare  TIC, în cadrul orelor de limba engleză.

Atelierul de lucru municipal cu genericul ” Tehnologii Informaționale în Educație:Tendințe și perspective”Atelierul de lucru municipal cu genericul ” Tehnologii Informaționale în Educație:Tendințe și perspective”Atelierul de lucru municipal cu genericul ” Tehnologii Informaționale în Educație:Tendințe și perspective”Atelierul de lucru municipal cu genericul ” Tehnologii Informaționale în Educație:Tendințe și perspective”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top