#ANTI YOUTH ART FEST 2019 la CRAT

21 decembrie 2019, a lansat oportunități pentru tinerii talentați din municipiul Bălți. Cca 45 de tineri au participat în cadrul  Centrului de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT/ spațiul Anticafenelei la inițiativa grupului de tineri Anti Fest 2019. Aceștea s-au implicat ca participanți direcți la eveniment, și ca vizitatori.

Startul a fost dat la orele 16:30, de către organizatoarele inițiativei. Participanții au fost invitați la o expoziție de pictură și fotografie deosebită, în cadrul CRAT, unde fiecare a avut posibilitate să descopere arta și talentul tinerilor în semiîntuneric, cu ajutorul felinarelor. În acelați timp, în spațiul Centrului au evoluat tineri interpreți, amatori. În pauze, participanții erau invitați la ședințe foto și la cafea cu dulciuri, oferite de gazdă și partenerul evenimentului AO CIDP Anima. La finalul evenimentului, participanții la expoziție și concert live, au beneficiat de mici surprize din parte organizatorilor și diplome de participare.

Activitatea a avut loc în cadrul Programului de granturi mici runda a II-a, din cadrul proiectului Fondul pentru Tineri Bălți și Sângerei 2019.

Suntem mândri că am avut posibilitatea să organizăm un asemenea eveniment, și mulțumim AO Caroma Nord și FpT pentru susținere, au menționat membrele grupului de inițiativă și voluntarele CRAT_Gaina Elena și Bleandura Gabriela.

Scopul evenimentului, a fost de a promova tinerele talente și de a crea o platformă de comunicare pentru tineri, astfel susținem de fiecare dată inițiativele acestora, și venim ca mentori pentru buna lor desfășurare. Planificăm să organizăm runda a doua a Fest Art în primăvara anului 2019, cu elementul de STREET, unde să implicăm în special un număr mai mare de tineri, locuitori ai cartierului și amatori de arte, a menționat directorul interimar CRAT_Mihalcean Nonna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top