atelier metodic destinat psihologilor școlari cu genericul: „Cum să trăim cu îngrijorări și anxietate într-o perioadă de incertitudine globală?”

În data de 06.05, Serviciul de Asistență Psihopedagogică a organizat și desfășurat cel de-al doilea atelier metodic destinat psihologilor școlari cu genericul: „Cum să trăim cu îngrijorări și anxietate într-o perioadă de incertitudine globală?”, moderat de Dana Lichii și Carolina Ciobu.
Îngrijorările și anxietatea sunt stările care ne iau cu asalt în general, dar mai ales acum, când cu toții trăim o perioadă deloc ușoară, pe alocuri neînțeleasă.
Astfel, în cadrul atelierului, specialiștii au fost familiarizați despre  asistența si intervenția psihologică ținând cont de stările de frică, furie, despre cum să diferențieze îngrijorările reale de cele ipotetice, modalitați și tehnici de intervenție psihologică în acest sens.
Avem convingerea că încercările, provocările la care suntem puși sunt de fapt niște înnoiri, oportunități. Ne descoperim pe noi înșine, ne dezvoltăm dar și susținem, ajutăm, încurajăm.
Mulțumim mult tuturor!
Împreună reușim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top