1 Iunie

La 1 Iunie 2018, marea familie a Centrelor Municipale pentru Minori și Tineret împreună cu Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret ,,CRAT,, din Cadrul DÎTS municipiul Bălți, s-a implicat activ în organizarea activităților distractive pentru copii.

Sărbătoarea a luat start chiar de dimineață, în fața Teatrului Vasile Alecsandri, cu multă distracție și voie bună. Tinerii și specialiștii CMMT și CRAT s-au deghizat în eroi de poveste și au chemat copilașii la desen pe asfalt. Astfel, cca 100 de copii s-au încadrat de minune în atmosfera frumoasă și au creat zeci de capodopere pe asfalt, ghidați de Clounul Vesel.

Echipa  centrelor a continuat organizarea activităților interesante și distractive în Parcul Andrieș din municipiu, unde au oferit îmbrățișări și au făcut poze cu micuții. O altă activitate oferită de voluntari, care a fost la mare solicitatare s-a dovedit a fi _desene fermecate pe față pentru toți doritorii, teambuilding, Slackline ( mers pe coardă),  jocuri distractiv-sportive ”Starturi vesele” și  premierea participanților cu cadouri simbolice. Întîi  iunie a fost marcat prin zeci de desene pe asfalt, pe fețele zglobii a micuților, zîmbete și voie bună  într-o singură zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

back to top